Lid worden


Lidmaatschap  Als lid van Troll kun je vanaf begin september tot eind maart wekelijks deelnemen aan de conditietraining, cursussen en andere activiteiten. Het hele jaar door worden er nordic walking tochten georganiseerd in de natuurgebieden in de regio.Het gehele jaar worden op initiatief van de leden activiteiten georganiseerd: rolski, cross skate, langlauf, nordic walking, clubweekend en de andere activiteiten. Geïnteresseerd? Neem dan contact op; meld je aan als lid of doe een keer vrijblijvend mee! 
Lidmaatschap van Troll kost € 35 per seizoen; degenen die alleen Nordic Walken betalen € 25 per seizoen.
 
Een gezinslidmaatschap kost € 70 / € 50.
Het seizoen voor de contributie loopt van 1 september t/m 31 augustus.
 
Je lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Een eventuele opzegging ontvangen we graag voor 1 september.
Als je gedurende het seizoen lid wordt, betaal je het eerste seizoen de contributie relatief naar het resterende aantal maanden van het seizoen. Voor deelnemers aan een cursus is de contributie voor het resterende deel van het seizoen opgenomen in de cursus, ongeacht het resterend aantal maanden van het seizoen.
  
Troll is aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging. Leden van Troll worden automatisch lid van de Nederlandse Ski Vereniging. De kosten van het lidmaatschap aan de NSkiV zijn opgenomen in de contributie van Troll.
  
Je neemt geheel op eigen risico deel aan de activiteiten.